Mijn projecten

Eerder werk:

In mijn loopbaan heb ik al verschillende soorten documentaties gemaakt. Van een film over de sluiting van een Friese bakkerij tot en met de sloop van een monumentale garage. 

Veel kijk plezier!

Mini-documentaire: "De dorpsbakker"

Menaldum is een klein Fries dorpje, langs de A31 richting Leeuwarden. In dit stille dorpje bevindt zich een kleine dorpsbakker die al 110 jaar non stop ambachtelijk brood maakt voor Menaldum. Johannes Huizenga is de derde generatie die brood maakt in de oude familie bakkerij, hij is alleen ook de laatste. Dit is omdat hij geen opvolger meer heeft. Hoe is het om zo’n oude ambachtelijke zaak te zien sluiten? Wat is de reactie van het dorp? In deze documentaire probeerden ik hier een antwoord op te geven. Ook heb ik een inkijkje gegeven in een trend van de verdwijning van de ambachtelijke zaken in Nederland. 

Mini-documentaire: "Achter Een Facade Van Trespa"

Deze documentaire gaat over de oude Ford garage aan de Keern in de Noord-Hollandse stad van Hoorn. Deze garage was in de jaren 30 een van de meest moderne gebouwen in de regio, het werd gezien als een symbool. Vandaag de dag is dat beeld compleet verdwenen en is het ooit modernistisch pand bekleed met lelijke trespa platen, waardoor de schoonheid verborgen zit. Hoe is dit gebeurd? En wat zijn de herinneren aan dit oude pand? In deze documentaire heb ik deze vragen beantwoord en heb ik het pand weer een gezicht gegeven. 

Schoolopdracht van mijn opleiding op het Dutch Filmers Academy

Deze video heb ik in opdracht gemaakt voor het vak journalistiek, de opdracht hield hierbij in om met familie leden een reportage te maken over een ingrijpend moment in hun leven. Ik heb gekozen voor het onderwerp 9/11. In de video wordt verteld wat hun reactie was en wat de impact was op hun leven en de kijk naar hun leven.

Video van mijn hobby kanaal ForgottenBuildings:

Dit is een video van mijn YouTube kanaal waar ik video’s maak van vervallen en meestal historische gebouwen. De video’s zijn meestal zo’m 8-10 minuten lang en ik post deze wekelijks. Dit is ook meteen mijn hobby waar ik me in mijn vrije tijd mee bezig houdt.

Via deze link kun je een kijkje nemen op het YouTube kanaal:

Introductievideo voor een ondernemingscoach

Deze video heb ik geproduceerd voor Yolanda Kuin. Yolanda beheert een bedrijf die ondernemers helpt om nog meer te kunnen halen uit hun bedrijf. In deze korte video wordt uitgelegd wat Yolanda Kuin te bieden heeft en wat het inhoud. Voor deze productie heb ik samen met de klant een idee bedacht, een plan gemaakt, gefilmd en nabewerkt.

Dit is ook een video die ik onder mijn bedrijf heb gemaakt namelijk Vuew